Hollywood-tähti Jennifer Lopez saattaa joutua uuden strippileffansa vuoksi oikeuteen – ”Törkeää”

Luvassa tuskin häviötä.

24.9.2019 20:43

Jennifer Lopezilta ilmestyi vastikään aika paljonkin otsikoissa ollut elokuva Hustlers. Kyseessä on rikoselokuva, jossa ryhmä strippareita varastaa rahaa rikkailta asiakkailtaan.

Elokuva perustuu Samantha Barbashin elämään. Hän teki elokuvassa nähtyjä rikoksia oikeasti – ja hän sai myös tuomion teoistaan.

Barbash kertoi tarinansa vuonna 2015 New York Magazine -lehdelle. Elokuva perustuu tähän artikkeliin.

Hän ei ole ollut tyyväinen siitä, että Lopez teki elokuvan hänen elämästään lupaa kysymättä. Barbash kuvaili tilannetta ”hänen oikeuksiensa törkeäksi rikkomiseksi.” Barbashin mukaan Lopez ei koskaan ottanut häneen yhteyttä – tuottajat sen sijaan olivat tarjonneet Barbashin mielestä liian pientä korvausta.

– Puolustamme oikeuttamme kertoa faktoihin perustuvia julkisia tarinoita. Odotamme päästä ratkaisemaan tämä asia tuomarin edessä, STX Entertainment -tuotantoyhtiöstä tiedotettiin.

Tiettävästi STX Entertainmentilla ei ole pelkoa häviämisestä. Vuonna 2017 kolme tuomaria äänesti sen puolesta, että fiktionaalisia elokuvia voi tehdä perustuen tosielämän tapahtumiin. Tuomareiden mukaan elokuvissa tai sarjoissa kuvattu henkilö ei omista omaa historiaansa.

Lähde: Variety, Metro

Lisää luettavaa