Uskoisitko? Nämä 5 maailmankuulua elokuvatähteä olivat rutiköyhiä ennen menestystään – yksi listatuista harkitsi itsemurhaa

Enää ei tarvitse nukkua autossa eikä lattialla.

Kaikki joutuvat aloittamaan jostakin – jopa Hollywood-tähdet. Alla lista menestystarinoista.

Halle Berry oli uransa alussa täysin omistautunut näyttelijänuralle. Hän ei kuitenkaan saanut niitä ja se jätti hänet rahattomaksi. Hänen täytyi hakea apua ja asua kodittomien yömajassa hetken. Äidiltäänkin hän pyysi rahallista tukea, mutta hän kieltäytyi. Nykyään tähdellä on jopa Oscar-palkinto.

J.K. Rowling ei ehkä ole näyttelijä, mutta lähellä elokuvien tekemistä kuitenkin. Hän kirjoitti Harry Potter -kirjat, joista syntyi maailmanlaajuisesti menestynyt elokuvasarja. Nykyään hänellä on miljardiomaisuus. Sitä ennen hän kuitenkin oli työtön yksinhuoltaja. Joskus ajat olivat niin rankkoja, että hän harkitsi jopa itsemurhaa.

Jim Carrey on nykyään menestynyt Hollywood-tähti. Teininä ei ollut kuitenkaan niin ruusuista. Hänen isänsä oli työtön ja he joutuivat asumaan Volkswagen Camper -autossa. Ennen menestystään Carrey työskenteli siivoojana, rakennustyöntekijänä ja tehtaassa, jossa tehtiin taulujen kehyksiä.

Jennifer Lopez on paitsi menestynyt laulaja niin myös elokuvanäyttelijä. Hän jäi äitinsä kanssa tulleiden riitojen vuoksi kodittomaksi 18-vuotiaana. Riita syntyi siitä, että Lopez meni tanssikouluun perinteisemmän opinahjon sijasta. Lopez joutui nukkumaan tanssikoulunsa lattialla ennen menestystään.

Chris Pratt on nykyään yksi tunnetuimpia elokuvatähtiä. Ennen kuuluisuuttaan hän oli kuitenkin koditon. Hän asui pakettiautossaan Havaijilla, kunnes sai roolin Cursed: Part III -elokuvasta vuonna 2000.

Lähde: Narcity

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut