Jennifer Lawrence paljastaa: Leonardo DiCaprion ja Timothée Chalametin kanssa kuvaaminen oli yhtä tuskaa

Erikoinen paljastus.

9.5.2023 14:08

Netflixin Don’t Look Up -leffassa oli kovat näyttelijät: Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Timothée Chalamet ja Meryl Streep.

Toimintakomedia oli hauska ja pirteä tapaus keskellä koronapandemian aiheuttamia sulkutoimia, vaikka eräs näyttelijöistä ei ehkä nauttinutkaan siitä niin paljon kuin miltä vaikuttaa.

Lawrence oli vieraana The Late Show with Stephen Colbertissa, jossa hän kertoi kokemuksestaan DiCaprion ja Chalametin kanssa kuvaamisesta. Heillä oli yhteinen autokohtaus.

– He tekivät minut hulluksi. En tiedä mitä se oli, Lawrence kertoo.

– Timothée oli innoissaan, kun hän pääsi ulos kodistaan. Se taisi olla hänen ensimmäinen kohtauksensa. Leo oli valinnut autossa soivan kappaleen ja höpisi vain ”Tiedättekö, että tämä kappala blaa blaa blaa blaa.”

Lawrence kertoo heidän olevan mukavia miehiä, mutta ”en tiedä. Muistan vain, että se päivä oli yhtä tuskaa.”

DiCaprio ja Chalamet eivät olleet ainoat näyttelijät, joiden kanssa Lawrencella oli vaikeuksia. Lawrence on paljastanut jo aiemmin, että kuvaaminen oli täysin mahdotonta Jonah Hillin kanssa, koska hän pelleili niin paljon, eikä nauramisesta meinannut tulla loppua.

– Jonahin kanssa oli vaikea kuvata, koska otto toisensa jälkeen meni pieleen nauramisen takia. Eräänä kuvauspäivänä hänen tehtävänsä oli haukkua minua improvisoiden. Se oli upeaa. Hän on komedian mestari. Kyllähän me kaikki improvisoimme, mutta emme lähellekään niin hyvin kuin Jonah, Lawrence kertoi.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia