Jennifer Lawrence selitti älyvapaata lausuntoaan toimintaelokuvista – ”Se oli minun virheeni”

Kertoi olleensa hermostunut.

10.12.2022 06:00

Kerroimme aiemmin Jennifer Lawrencen erikoisesta lausunnosta Varietyssa. Keskustelussa Viola Davisin (The Woman King) kanssa hän antoi ymmärtää olevansa maailman ensimmäinen naispuolinen pääosaa esittävä toimintatähti. Nyt Lawrence korjasi sanomisiaan The Hollywood Reporterille, ja kertoi antaneensa väärän vaikutelman.

– Se ei varmasti ollut sitä, mitä tarkoitin sanoa. Tiedän, etten ole ainut toimintaelokuvan pääosassa koskaan ollut nainen, Lawrence aloitti.

– Halusin korostaa, kuinka hyvältä se tuntuu. Ja tarkoitin sitä Violan suhteen – nämä kuulemasi vanhat myytit voi ohittaa, ne puheet, joita kuulisit tällaisista asioista, Lawrence selitti ilmeisesti viitaten naispuolisiin toimintatähtiin.

Tähti sanoi tehneensä itse virheen.

– Mutta se oli minun virheeni ja siitä tuli väärä vaikutelma. Olin hermostunut jutellessani elävän legendan kanssa, Lawrence tunnusti.

Näyttelijän erikoinen lausunto levisi maailmalla laajalti, ja se aiheutti hämmennystä sosiaalisessa mediassa. Voit lukea jutun täältä: Jennifer Lawrence väitti olevansa ensimmäinen naispuolinen action-tähti – ”absurdeinta mitä olen koskaan kuullut” – Episodi.fi

Lähde: THR

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa