Joaquin Phoenixin Jokeri-leffa kerää kovaa työryhmää – todellinen näyttelijälegenda isoon sivurooliin?

Syksyllä tuotantoon painelevasta elokuvasta on saatu lisää tietoa.

Todd Phillipsin (Kauhea Kankkunen, War Dogs) ohjaamasta Jokeri-elokuva on saanut työnimen Romeo, joka saattaa viitata Alan Mooren The Killing Joke -sarjakuvan synkkään rakkaustarinaan.

Phillipsin ja Scott Silverin (The Fighter) käsikirjoittaman elokuvan sanotaan pohjautuvan Mooren sarjakuvaan, joka kertoo tulevan Batman-pahiksen ajoista epäonnistuneena koomikkona ja rakastavana perheenisänä, joka tragedian iskettyä ajautuu hulluuteen.

That Hashtag Show -sivusto kertoo kuvausten alkavan syyskuussa New Yorkissa. Phillips on saanut mukaansa War Dogsinkin kuvanneen Lawrence Sherin ja lavastaja Mark Friedbergin (Noah, Selma). Puvustuksesta vastaa Phantom Thread -elokuvasta Oscar-palkittu Mark Bridges.

THS vihjaa myös Phillipsin ja tuottaja Martin Scorsesen haluavan erään merkittävän sivuroolin näyttelijäksi Robert De Niron. Murray Franklin -nimisestä hahmosta ei vielä tiedetä muuta kuin ikä (65-75) ja ihonväri (valkoinen). De Niro on tietenkin tunnettu tiukasta yhteistyöstään Scorsesen kanssa, joten roolitus ei olisi täysin puskista tempaistu.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut