Johnny Depp haastettu taas oikeuteen – syytteissä huumeiden käyttöä sekä kaoottiset työolot

Johnny Depp on pudonnut korkealta. Miehen ero ex-vaimostaan Amber Heardista oli raaka ja kallis paparazzisotku. Sitten tulivat erinäiset korvausvaatimukset.

2.5.2018 23:01

Entiset managerit haastoivat Johnny Deppin oikeuteen ensimmäisenä, nyt kaksi entistä turvamiestä on nostanut korvaussyytteen.

Deppin oikeuteen haastaneet turvamiehet saivat potkut vuonna 2016, jonka jälkeen Depp palkkasi heidät uudelleen. Eugene Arreola ja Miguel Sanchez haastoivat näyttelijälegendan oikeuteen maksamattomien palkkojen sekä työturvallisuuden takia.

Vuonna 2016 Depp alkoi tehdä muutoksia henkilöstöönsä, aiheuttaen merkittävät rahalliset menetykset kaikille muille paitsi näyttelijälle itselleen. Deppin entisen managementin syytöksissä puhutaan ”kaaoksesta” ja ”taloudellisesta hurrikaanista”. Sama toistuu entisten turvamiesten haasteessa.

Haasteessa on muun muassa maininta siitä, kuinka Depp on viettänyt aikaansa yökerhossa laittomat aineet naamallaan, jolloin Deppin työntekijät joutuivat suojelemaan miestä siltä, ettei häntä olisi nähty tässä tilassa. Ja tämä on vain yksi haasteessa luetelluista tapahtumista.

Depp on vaihdellut lakimiehiäänkin tiuhaan tahtiin, vaikka ensimmäinen oikeudenkäynti käydään jo elokuussa. Hänen entiset managerinsa vaativat 25 miljoonan korvauksia. Turvamiesten vaatimuksista ei ole vielä tietoa.

Depp vaatii taas entisiltä asianajajiltaan 30 miljoonan dollarin korvauksia. Depp syyttää heidän olevan managerien puolella tarkoituksena huijata rahaa.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa