Johnny Depp saapui Suomeen – ulkonäkö oli muuttunut

Ulkonäkö oli muuttunut.

19.6.2022 02:11

Ilta-Sanomat kertoo Hollywood-tähti ja muusikko Johnny Deppin saapuneen Suomeen. Tähti nähtiin yksityiskoneen vierellä, kun hän oli astumassa autoon, joka vei hänet terminaaliin ja rajatarkastukseen. Mukanaan hänellä oli joitakin matkatavaroita ja kitara. Depp oli kiittänyt henkilökuntaa ennen poistumistaan paikalta.

Näyttelijän ulkomuoto oli kokenut pienen muutoksen, sillä Depp oli ajanut viiksensä ja partansa pois. Deppin konsertteihin liput saaneet pääsevätkin siis ihmettelemään naamakarvatonta Hollywood-tähteä.

Depp esiintyy Suomessa kahdessa konsertissa, joista toinen järjestetään Helsingissä ja toinen Tampereella. Pääkaupungissa Deppin voi nähdä Helsinki Blues Festival -tapahtumassa tänään sunnuntaina, ja 20. kesäkuuta hän esiintyy Tampere-talossa. Konserteissa musisoi myös kitaristi Jeff Beck, basisti Rhonda Smith, rumpali Anika Nilles ja kosketinsoittaja Robert Stevenson.

Lue myös: Johnny Depp jatkaa viihtymistä Britanniassa – istuskeli 4 tuntia raflassa, hurmasi kaikki ja otti kehumaansa herkkua mukaan – Episodi.fi

Lähde: Ilta-Sanomat

Lisää luettavaa