Jon Bernthal pohdiskelee Punisher-hahmonsa kohtaloa Marvelin MCU:ssa

Tuomarista on monta eri versiota, mutta fanit taitavat arvostaa eniten hahmon brutaaleinta aikakautta.

4.12.2021 16:01

Jon Bernthal tunnetaan monesta roolistaan, mutta yksi niistä on selkeä fanisuosikki. Nimittäin Marvel-sarja The Punisherin ikoninen kallopaitakostaja.

Bernthal ei ole oikein varma, miten hänen Frank Castlensa voisi toimia Marvelin ja Disneyn K12-leimatussa MCU:ssa.

Huhuja on kuitenkin levitelty. Fanit ovat pohtineet, voiko MCU:n tulevan multiversumisekoilun yhdistää Netflixin suosittuihin Marvel-sarjoihin, joihin myös The Punisher kuului.

Ainakin Charlie Coxin Daredevil tullaan ilmeisesti näkemään Spider-Man: No Way Homessa. Samoin Vincet D’Onofrion Kingpinin huhuillaan olevaan parhaillaan Disney Plussassa käynnissä olevassa Hawkeye-sarjassa.

– Hahmolla on todella, todella, todella syvä merkitys minulle. Se on sydämessäni. Hän on luissani. Suojelen häntä hamaan loppuun saakka, Bernthal kertoo.

Samalla miekkonen kertoo, että vaimo ja lapset ovat hänelle kaikkein tärkeimmät asiat maailmassa. Hän olisi valmis kuolemaan heidän puolestaan. Tuomarihan syntyy, kun Castlen vaimo ja lapset murhataan brutaalilla tavalla.

– Tuomari vei minut tähän pelottavaan maailmaan. Tämä on se paikka, jossa hänen pitää elää, joten en tiedä voiko häntä tuoda lapsiystävälliseen ympäristöön. Hahmo merkitsee niin paljon myös sotilaille. Voiko Tuomarin sitten tehdä muulla lailla?

Bernthalilla on ollut vilkas elokuvavuosi. Hänet on nähty jo viidessä elokuvassa tänä vuonna: Those Who Wish Me Dead, The Many Saints of Newark, King Richard, Small Engine Repair ja The Unforgivable.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa