Jon Favreau vastaa uuden Star Wars -sarjan käsikirjoittamisesta – Lucasfilmin pomo kuvaili miestä

Jälleen uusi kova nimi Lucasfilmin talliin.

10.3.2018 09:01

Monitaituri Jon Favreau tulee vastaamaan uuden oikeilla ihmisillä varustetun Star Wars -sarjan käsikirjoittamisesta sekä tuottamisesta. Favreau ohjaa ja käsikirjoittaa elokuvia, mutta myös näyttelee niissä.

Favreaun ansioluettelosta löytyvät muun muassa kaksi Iron Man -elokuvaa sekä Viidakkokirja. Star Wars -maailmasta hänellä on kokemusta animaatiosarjasta The Clone Wars, jossa hän oli ääninäyttelijänä. Hänellä on myös rooli tulevassa Solo: A Star Wars Story -elokuvassa.

– Jos minulle olisi kerrottu 11-vuotiaana, että pääsisin kertomaan tarinoita Star Wars -universumista, en olisi uskonut, Favreau hehkutti.

– Jon tuo täydellisen sekoituksen tuottamis- ja käsikirjoitustaitoa yhdistettynä Star Wars -universumin ymmärrykseen, Lucasfilmin pomo Kathleen Kennedy puolestaan tuumi.

Disney on onnistunut saamaan huomaansa taitavia ammattilaisia – ketäpä Star Wars ei houkuttelisi? No ehkäpä ei kuitenkaan Ridley Scottia, joka avautui aiheesta täällä: Arvostettu Ridley Scott kritisoi Star Wars -ohjaajakuvioita – ”Se on *itun tyhmää”

Favreau astuu tekijäjoukon jatkoksi, josta löytyvät jo Rian Johnson, J.J. Abrams sekä Game of Thronesin luojat D.B. Weiss ja David Benioff.

Lähde: Daily Mail

Lisää luettavaa