Jonathan Rhys Meyers pidätettiin rattijuoppoudesta – muistetaan Tudors-sarjan tähtenä

Taas meni huuruilu överiksi.

Näyttelijä Jonathan Rhys Meyers pidätettiin vastikään rattijuoppoudesta. Hän ajoi autolla Kalifornian Malibussa sunnuntaina, kun hän kolaroi autonsa. Kolarissa ei ollut osallisena muita osapuolia.

Poliisien saavuttua paikalle Rhys Meyers testattiin ja hänen verestään löytyi alkoholia yli sallitun rajan. Hänet pidätettiin Yhdysvaltain lain tuntemasta lievästä (misdemeanor) rattijuopumuksesta. Hänet on on jo vapautettu, mutta hänen lopullisesta kohtalostaan asian suhteen ei vielä ole tarkempaa tietoa.

Näyttelijällä on historiaa alkoholin väärinkäytöstä ja siitä koituneista aiemmistakin ongelmista lain kanssa. Vieroitukseen hän meni ensimmäisen kerran jo yli 13 vuotta sitten.

Rhys Meyers on nähty Tudors-sarjan pääroolin lisäksi muun muassa elokuvissa Mission: Impossible III ja Match Point. Hän niin ikään näytteli lupaavassa Dracula-tv-sarjassa vuonna 2013, mutta se ikävä kyllä lopetettiin.

Hänen uransa näyttää jatkuvan henkilökohtaisista ongelmista huolimatta, sillä hänellä on listattuna useita tulevia projekteja IMDb-sivustolla.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut