Judge Dreddin omistaja pisti sadan millin kuvausstudion pystyyn – mitä ihmettä sieltä on tulossa?

Nyt kuulostaa mainiolta meiningiltä!

Uutta Judge Dredd -sarjaa kuvataan Oxfordissa, Isossa-Britanniassa. Pelifirma Rebellion Developments julkaisee 2000 AD:ta, eli sarjakuvamaailmankaikkeutta, johon myös Judge Dredd kuuluu.

Rebellion osti juuri entisen The Daily Mailin printtipaikan, jonne se aikoo rakentaa filmistudion, jossa kuvataan muun muassa tulevia 2000 AD -projekteja.

Kaupan hinta on noin 100 miljoonaa dollaria.

Uuteen studioon rakennetaan aluksi yhtiön kahden tulevan projektin kulissit: Judge Dredd: Mega-City One -sarja sekä Duncan Jonesin Rogue Trooper -elokuva.

Studiota tarjotaan myös vuokralle ulkopuolisille. Tällä hetkellä kuvausstudioista on pulaa Isossa-Britanniassa, joten tämä on erinomainen uutinen koko brittien elokuva-alalle.

Studiossa on 20 500 neliömetriä kuvaustilaa sekä 2 300 neliömetriä äänitilaa.

Rebellion Developments on tunnettu Sniper Elite -videopeleistään. Se on myös kehittänyt Alien vs. Predator- sekä Judge Dredd- ja Rogue Trooper -pelejä. Studion tuoreimmat julkaisut ovat Battlezone- ja Arca’s Path –nimiset pelit.

Rebellionin pomot, Jason ja Chris Kingsley, ostivat 2000 AD:n vuonna 2000. He myös tuottivat vuonna 2012 ensi-iltansa saaneen erinomaisen Dredd-leffan.

Hyvältä kuulostaa!

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut