Jumanji-lauta esiin ja sarvikuono Kehä III:lle!

22.7.2012 14:14

Kukapa ei haluaisi nähdä sarvikuonojen ja muiden eksoottisten otusten temmeltävän katukuvassa, joten uutinen Jumanji-elokuvan tulevasta uusintafilmatisoinnista otetaan ilolla vastaan.

Jumanjin uusintafilmatisointi aiheuttaa perinteisen oksennusreaktion sijaan positiivisia väreitä, koska perhe-elokuvan eloon heräävä pelilauta voi tosissaan hyötyä nykytekniikan mahdollistamasta kuvastosta, vaikka alkuperäisen elokuvan tehosteet omalle ajalleen kelvollisia olivatkin.

Vuoden 1995 elokuvan pääosassa nähtiin Robin Williams (Insomnia). Jumanji oli jatkoa myös nuoren Kirsten Dunstin (Spider-Man – Hämähäkkimies) elokuvauralle. Kenties Dunst voisi tällä kertaa esittää vanhempaa (tai vanhemman) roolia?

Fantastisen pelilaudan tarina perustuu Chris Van Allsburgin vuoden 1981 lastenkirjaan. Elokuvan jälkeen tarinasta tehtiin myös kolme kautta kestänyt animaatiosarja.

Jumanjin ohjannut Joe Johnston tunnetaan nykyään paremmin Captain America: The First Avengerin (2011) ohjaajana.

Tuotantoyhtiö Sony ei ole vielä edennyt uuden Jumanjin kanssa aikatauluun tai tekijöihin asti, joten ihan heti elokuvaa ei kannata odotella.

Lähde: Hollywood Reporter

Lisää luettavaa