Justice League -näyttelijä odotti saavansa pienemmän roolin supersankarispektaakkelista

Ei osannut lainkaan aavistaa, kuinka isoa roolia hänelle tarjotaan.

Game of Thrones -sarjasta tuttu Jason Momoa nähdään ensi kuussa ilmestyvässä Justice League -elokuvassa, jossa DC Comicsin supersankarit Batman, Wonder Woman, Flash ja Cyborg yhdistävät voimansa taistellakseen pahuutta vastaan. Momoa näyttelee elokuvassa Aquaman-nimistä supersankaria. Hänet nähtiin roolissa pikaisesti jo viime vuoden Batman v Superman: Dawn of Justicessa.

Uudessa Hindustan Timesin haastattelussa Momoa paljastaa, ettei hän tiennyt, mihin rooliin häntä ajateltiin, kun hän saapui koe-esiintymiseen.

– Kun elokuvan ohjaaja Zack Snyder ensimmäisen kerran kysyi minua, oli tilanne aikamoinen mysteeri, sillä kun menin koe-esiintymiseen, hän halusi minun lukevan Batmanin repliikkejä. Ja siinä kohtaa Ben Affleck oli jo valittu Batmaniksi. Ajattelin siis, että jotain hämärää oli meneillään ja päätin lukea repliikit mahdollisimman kovalla asenteella kuin en välittäisi, mitä paperilla luki. Sitten Zack kysyi minulta, tiedänkö, ketä hän haluaa minun esittävän? Vastasin: ”Joo, olen joku roisto, joka taistelee Batmania vastaan, kuulostaa hauskalta!” Zack sanoi siihen, että haluaisi minun näyttelevän Aquamania, Momoa naureskelee. Hän kertoi myös samaistuvansa Aquamanissa hahmon ulkopuolisuuteen, sillä Momoa itse koki olonsa ulkopuoliseksi varttuessaan.

Justice League saa ensi-iltansa 15. marraskuuta. Sen jälkeen Jason Momoa palaa Aquamanin rooliin jo ensi vuonna, kun hahmon ensimmäinen sooloelokuva ilmestyy.

Aiheeseen liittyvät elokuvat