Justice Leaguen efekteistä vastannut artisti selitti viiksikohua ja tylytti elokuvan efektejä – ”Me olimme, että WTF?”

Efekteistä riittää porua.

29.11.2017 14:16

Justice Leaguesta on riittänyt puhetta sen ilmestymisen jälkeen. Elokuva on saanut kritiikkiä muun muassa Teräsmiehen digitaalisesti poistettujen viiksien vuoksi.

Yksi efekteistä vastannut artisti kommentoi nyt asiaa.

– Viiksen muokkausta ei olisi pitänyt hyväksyä sisäisesti, saati päästää sitä elokuvaan saakka. Se shokeerasi minua. Katsoimme toisiamme elokuvan alkaessa ja mietimme mitä helvettiä tämä on, graafikko tuumi.

Artistin mukaan heillä ei ollut tarpeeksi aikaa tehdä viiksiä kunnolla. Alussa nähtävän ”Teräsmies puhelimessa” -kohtauksen, joka on tiettävästi yksi häiritsevimmistä, oli graafikon mukaan tehnyt jokin toinen efektiyhtiö.

Artisti lyttäsi myös Flashin kohtaukset sanoen, että puolet niistä näyttää huonoilta efektiensä puolesta. Alussa nähtävä tietokonegrafiikalla luotu Batman sai häneltä niin ikään tylytystä.

Efektiartisti paljasti myös, että elokuvasta ei ole olemassa muuta versiota kuin se, mikä on nähty elokuvateattereissa. Toinen paljastus oli, että Flashin rakkauden kohdetta ei nähty elokuvassa, koska näyttelijä luultavasti korvataan toisella jatkossa.

Lähde: The Telegraph

Lisää luettavaa