Onko Justice League -elokuvasta tulossa fanien toivomaa pidennettyä versiota? DC-tekijä vastaa

Justice League -elokuvassa DC:n supersankarit Batman, Wonder Woman, Flash, Cyborg ja Aquaman yhdistävät voimansa taistellakseen pahaa vastaan.

27.11.2017 12:15

Elokuva ei saanut erityisen positiivista vastaanottoa kriitikoilta. Yksi isoimmista miinuksista oli, että elokuva kiirehtii liikaa, sillä Warner Bros. määräsi sen kestoksi tasan kaksi tuntia. Niinpä monet trailereissa nähdyt kohtaukset jäivät leikkausvaiheessa pois lopputuloksesta.

Fanit ovat kuitenkin toivoneet näkevänsä filmistä pidennetyn version, jossa olisi vihdoin mukana poistettuja kohtauksia. He ovat jopa aloittaneet adressin siitä, että Warner Brosin täytyy julkaista pidennetty versio blu-raylla samalla tavalla kuin Batman v Superman: Dawn of Justicesta ja Suicide Squadista julkaistiin.

Tämä ei kuitenkaan ole kovin yksinkertainen juttu. Elokuvan ohjaajana toimi alunperin Zack Snyder, mutta perhetragedian vuoksi hän poistui projektista ja hänet korvasi Joss Whedon. Whedon teki elokuvalle uusintakuvauksia, joiden takia monet Snyderin kuvaamista kohtauksista eivät enää sopineet mukaan. Monet ovat silti toivoneet, että Snyderin materiaaleista julkaistaisiin leikkausversio, mutta se ei ole mahdollista, sillä Snyder ei ehtinyt kuvaamaan koko filmiä.

Jotkut ovat silti täysin vakuuttuneita, että jossain on olemassa ns. Snyder Cut, jonka kesto olisi kolme tuntia, kun taas jotkut sanovat, ettei sellaista ole. Nyt DC-elokuvien parissa työskentelevä, nimettömänä pysyvä efektien tekijä totesi Redditissä, ettei mitään Snyder Cutia ole olemassa.

– Ohjaajat muuttavat leikkausta jatkuvasti projektin edetessä. Siksi jotkut kohtaukset jäävät keskeneräisiksi ja ne poistetaan, kuten jotkut internetiin vuotaneet. Tietysti on olemassa leikkausversio, jota Zack työsti ennen lähtöään, mutta siitä on jo yhdeksän kuukautta. Hän itse sanoi, ettei ole koskenutkaan tai ollut mitenkään muuten tekemisissä elokuvan parissa maaliskuun jälkeen. Snyder Cutia ei ole. Ihmiset, jotka uskovat tällaisiin huhuihin ymmärtämättä lainkaan prosessia ovat pahimpia, efektitekijä sanoi.

Zack Snyder ei ole kuitenkaan itse helpottanut tilannetta, sillä hän jopa tykkäsi Snyder Cut -adressista, minkä takia monet uskovat, että hän haluaisi palata viimeistelemään elokuvan sellaiseksi, millainen siitä oli alunperin tarkoitus tulla.

Voihan se olla, että Snyder ja Warner Bros. jossain kohtaa yllättävät faninsa pidemmällä versiolla Justice Leaguesta, mutta sellaista ei kannata kuitenkaan odottaa.

Kuvassa Snyder Cutia toivova Batman (Ben Affleck).

Lähde: Movieweb

Lisää luettavaa