Onko Warner aikeissa käynnistää DC:n sarjakuvauniversumi uudestaan? Ainakin reboot-elokuva on jo suunnitteilla

Nyt kun Matt Reevesin ohjaamassa The Batman -elokuvassa ei mitä luultavimmin nähdä Ben Affleckia, niin mitä ihmettä DC:n sarjakuvauniversumille on sitten tapahtumassa?

17.11.2017 20:12

Huhujen mukaan Reeves haluaa uudeksi Batmaniksi Jake Gyllenhaalin. Mutta miten se on mahdollista? Noh, Justice Leagueen tuotu Ezra Millerin Flash mahdollistaa sen.

Flashpoint-niminen sarjakuva muutti koko DC-universumin. Flashin luomassa rinnakkaisuniversumissa Batman ei ole Bruce Wayne vaan hänen isänsä Thomas. Myös Superman ja monet muut hahmot ovat täysin eri tyyppejä kuin alun perin.

Nyt kun Justice Leaguen arvioidaan tekevän huonomman tuloksen kuin Thor: Ragnarökin, niin myös Flashpoint on nostettu pöydälle. Ihan oikeutetusti.

Ajatelkaapa sitä, että Justice League, jossa on maailman tunnetuimmat supersankarit ensimmäistä kertaa yhdessä, häviää Marvelin b-luokan filmisankarille, Thorille. Justice Leaguen arvioidaan tienaavan vain 100-110 miljoonaa dollaria USA:n lippukassoilla avausviikonloppunaan, kun Thor toi Marvelin kassaan 120 miljoonaa.

Justice League maksoi noin 300 miljoonaa dollaria tehdä, eikä se ainakaan näillä arvioiduilla avausviikonlopputuloilla tule pääsemään edes omilleen.

Batmanin, Supermanin ja Wonder Womanin yhteisleffan pitäisi tuottaa Star Wars -lukuja USA:ssa. Sellaisen 200 miljoonaa dollaria. Ei ihmekään, että Warnerilla suunnitellaan Flashpointia ennen kuin The Batmania aletaan edes tekemään. Muutkin projektit tuntuvat olevan tällä hetkellä jäissä.

Wonder Woman 2:n kuvausten pitäisi alkaa ensi vuoden kesäkuussa. Shazam-elokuvan kuvauksista ei ole vielä edes puhuttu muuten kuin suunnitelmien tasolla.

DCEU:n pomo Geoff Johns kertoo, että Flashpoint tulee keskittymään Batmanin tarinaan ja koko siihen jättimäiseen mullistukseen, jonka se sai aikaiseksi. Eli mitä luultavimmin Affleck sanoo hyvästit faneilleen ja koko universumi käynnistetään samalla uudelleen.

Keitä sitten jää jäljelle? Fanit puhuvat lähinnä vain Flashista ja Wonder Womanista varmoina tapauksina sekä Aquamanista hieman varauksella.

Saapa nähdä. Huonostihan nämä DC:n elokuvat on otettu vastaan siitäkin huolimatta, että ne ovat tienanneet ihan mukavasti.

Seurataan tilannetta. Tämä kaikki on toki vielä täyttä spekulaatiota.

Lähde: Screenrant, Slash Film

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia