Teräsmies-näyttelijä rehellisenä DC:n elokuvista: ”Ilman Marveliakin olisimme hätää kärsimässä”

Tähti uskoo Wonder Womanin ottaneen askeleen oikeaan suuntaan.

DC on kulkenut pitkän ja kivisen tien kohti pääosin positiivisesti kohdeltua Wonder Woman -elokuvaansa. Yhtiön supersankarielokuvat ovat kyllä tahkonneet rahaa, mutta laatu ei välttämättä ole ollut fanien, eikä ainakaan kriitikoiden toivomaa. Ja tätä mieltä on myös Man of Steel -tähti Henry Cavill.

”Ilman Marveliakin olisimme hätää kärsimässä”, näyttelijä kertoo Poetic Justicen haastattelussa, myöntäessään DC:n menneen alun perin metsään hankkeissaan.

”He tavoittelivat tiettyä tyyliä, yrittivät olla erilaisia ja katsoa asioita vähän erilaisesta näkökulmasta, mikä ei välttämättä ole toiminut. Ovathan ne tehneet rahaa, mutta eivät ole arvostelumenestyksiä. Ne eivät ole antaneet ihmisille sellaista tunnetta, minkä supersankarien pitäisi antaa yleisölle.”

Cavill kuitenkin uskoo, että Wonder Womanin jälkeen asiat tulevat muuttumaan parempaan. Näyttelijän mukaan studiolla on ymmärretty menneet harha-askeleet ja suunta on nyt oikea.

”On vielä parempi tilanne tulla takaisin virheen tai tyylillisen mokan jälkeen, koska sitten se isku oikeaan paikkaan tuntuu vielä voimakkaammalta. Wonder Woman oli ensimmäinen askel oikeaan suuntaan”, Cavill sanoo.

 

Lähde: Heroic Hollywood

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut