Justice Leaguen arvellaan tekevän järkyttävät tappiot – leffasta tulossa vuoden pahimpia taloudellisia floppeja

Justice Leaguen pahin vihollinen ei ollutkaan Steppenwolf tai edes jossain taustalla häämöttävä Darkseid. Leffan pahin vastus on järkyttävän huonot lippuluukkutulokset.

21.11.2017 20:33

Justice League on tienannut tähän asti vain 278 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Batman V Superman tienasi samassa ajassa 424 miljoonaa dollaria. Se on karmiva tulos, kun ajatellaan, että leffassa on kaksi maailman kuuluisinta supersankaria sekä Wonder Woman, jonka elokuva on vuoden kovimpia hittejä.

Tulos onkin DCEU-elokuvien surkein.

Viikonlopputulosten perusteella leffa on linkuttamassa kohti karmivaa 635 miljoonan dollarin tulosta. Wonder Woman tienasi 821 miljoonaa.

Forbes on yhdistänyt kaikki tarvittavat tiedot ja arvioi leffan tekevän lopulta 50-100 miljoonaa dollaria tappiota lippuluukuilla. Jättimäiset 300 miljoonan dollarin tuotantokulut (jonka päälle noin 150 miljoonan markkinointi) tulevat maksamaan Warner Bros. -studiolle suuren summan rahaa.

Justice Leaguen pitäisi tienata noin 700-750 miljoonaa dollaria, jotta se pääsisi omilleen. Jotkin lähteet arvioivat kuitenkin summan korkeammaksi, jopa 800 miljoonaan.

Nähtäväksi jää, mitä Warner ja DC tekevät leffoilleen. Tällä hetkellä vain Aquaman on varmasti tulossa teattereihin. Sen näemme ensi vuonna.

Lähde: Forbes

Lisää luettavaa