Justice League -ohjaajan poika kertoo mielipiteensä elokuvasta

Jett Snyder olisi halunnut nähdä vakavamman elokuvan.

27.11.2017 14:10

Zack Snyder aloitti DC:n elokuvauniversumin vuonna 2013 elokuvallaan Man of Steel ja jatkoi sitä teoksella Batman v Superman: Dawn of Justice. Kolmantena hän alkoi ohjaamaan Justice Leagueta, mutta jätti projektin tämän vuoden alussa perhetragedian vuoksi, jolloin Joss Whedon tuli hänen tilalleen. Snyder on sanonut, ettei ole maaliskuun jälkeen koskenutkaan Justice Leagueen, eikä ole edes nähnyt valmista elokuvaa.

Snyderin poika, Jett Snyder on kuitenkin nähnyt sen ja kertoi mielipiteensä internetissä:

– Nautin kyllä elokuvasta, mutta se ei selvästikään ole sitä mitä piti Warner Brosin sekaantumisen ja väkinäisen komedian takia. Elokuvan pituus on isoin miinukseni, sillä monet tärkeät hetket menivät ohi todella nopeasti. Se on silti todella hauska elokuva ja suosittelen sen näkemistä, Jett kommentoi Justice Leagueta.

Snyder nuoremman arviosta ei löydy mitään pahaa sanottavaa isänsä työstä, vaan hän vaikuttaa kuuluvan niihin, joiden mielestä elokuva meni ”pilalle” Snyderin poistuessa tuotannosta. Monet fanit vaativatkin, että Warner Bros julkaisisi Snyderin pidemmän leikkausversion elokuvasta, jota ei kuitenkaan vaikuta olevan olemassa.

Lähde: Movieweb

Lisää luettavaa