Juuri avatun Cinamon-elokuvateatterin johto myöntää, että kaikki ei ole mennyt ihan putkeen

Juuri avatussa kauppakeskus Redissä on myös elokuvateatteri.

Virolainen elokuvateatterien ketju Cinamon on nyt rantautunut Suomeen. Kalasatamassa sijaitsevassa Redissä on nyt viisisalinen elokuvateatteri, jota Cinamon kehuu lehdistötiedotteessaan ”Suomen viihtyisimmäksi”

Elokuvateatterin sisustus yhdistelee tiedotteen mukaan palasia elokuvien kultaisesta aikakaudesta ja modernista pohjoismaisesta tyylistä.

Tavallisten istuinvaihtoehtojen lisäksi on myynnissä VIP-istuimia ja treffejä varten tarkoitettuja kahden henkilön love seat -paikkoja. Lippujen ja leffaherkkujen ostamisessa asiakkaita ohjataan omatoimisuuteen itsepalvelukassojen avulla.

Cinamonin tulo Suomeen lähti hieman kankeasti käyntiin, kun monet leffaharrastajat eivät löytäneet avajaispäivien lähestyessä uudesta teatterista juuri minkäänlaisia tietoja.

Tiedotteessa myönnetäänkin, että kaikki ei ole sujunut täydellisesti. Cinamon Holdingin toimitusjohtaja Tatiana Tolstayan mukaan ”jokainen alku on aina vaikeaa, etenkin kun tekemistä on uudelle markkina-alueelle astumisen kanssa”.

Redin lisäksi euraava Cinamonin elokuvateatteri on tulossa Pasilan Tripla -ostoskeskukseen, jonka pitäisi valmistua 2019 vuoden syksynä.