Kaikki raiskasivat Danny DeViton roolihahmoa raa’assa feikkikäsikirjoituksessa – DeVito muistelee, kuinka suosikkisarjan käsikirjoittajat tekivät roisin källin

Hauska tarina hyvän sarjan kulissien takaa.

29.8.2022 22:30

Näyttelijä Danny DeVito antoi Uproxxille haastattelun, jossa kertoi rankasta pilasta, jonka sai osakseen Elämää Philadelphiassa -sarjaa tehtäessä.

DeVito oli sanonut sarjan tekijöille, että tekee komediasarjassa mitä tahansa. Eräänä aamuna DeViton assistentti sanoo, että käsikirjoitusta on muutettu, ja että se pitäisi lukea ennen läpilukua. Näyttelijä ei ollut lukemassa sitä, mutta assistentti painotti, että se kannattaisi lukea heti.

”Luen käsiksen, jossa noudan luokseni ilotytön, jään kiinni ja minut raiskataan putkassa, suihkussa. Sitten minut heitetään isoon vankilaan. Kaikki raiskaavat minut, poliiseja myöten. Välillä siirrytään baariin ja hahmo raiskataan. Ihmettelin, että mitä helvettiä, soitan lakimiehelleni”, DeVito kertaa.

”Selaan käsikirjoituksen loppuun. Hahmoni makaa maassa, kasvot maata päin. Kaikki ovat panneet häntä… Mies joka pani viimeisenä nojautuu lähemmäs, ja sanoo ’mukavaa aprillipäivää, narttu’. Tajusin silloin, että oli aprillipäivä! He olivat kirjoittaneet käsikirjoituksen säikäyttääkseen minut”, DeVito sanoo.

Lisää luettavaa