Kate Winslet kiidätettiin sairaalaan uuden elokuvansa kuvauksista

Ei onneksi hengenvaarallista.

19.9.2022 06:12

Hollywood-näyttelijä Kate Winsletin työpäivä loppui säikähdykseen hänen uuden elokuvansa kuvauspaikalla. Näyttelijä oli tapaturman sattuessa Kroatiassa.

Tähti kiidätettiin paikalliseen sairaalaan, vaikka kyseessä ei ollut mitenkään vaarallisen kuuloinen loukkaantuminen. Tuotanto kuitenkin vaati sairaalakäyntiä varotoimenpiteenä.

Winsletille kävi kalpaten, kun hän liukastui kuvauspaikalla. Hän voi kuitenkin jo hyvin ja jatkaa kuvaamista tällä viikolla.

Näyttelijä kuvaa parhaillaan elämäkertakuvaa Lee, joka kertoo valokuvaaja Elizabeth Milleristä. Leffasta löytyy myös Jude Law, Josh O’Connor, Marion Cotillard ja Andy Samberg.

Moni odottaa Winsletin seuraavista elokuvista innolla Avatarin jatko-osaa. Jatko-osan nimi on Avatar: The Way of Water, ja sen on määrä saada ensi-iltansa lopultakin tämän vuoden joulukuussa.

Kerroimme vuonna 2020 Winsletin käsittämättömästä suorituksesta Avatar 2 -elokuvan kuvauksissa. Voit lukea siitä täältä: Kate Winslet joutui opettelemaan uskomattoman taidon Avatar 2 -rooliaan varten – suorastaan vaarallista? – Episodi.fi

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa