Katso video: uutta tietoa vakavasti loukkaantuneesta Jeremy Renneristä – menetti valtavan määrän verta

Toivotaan kaikkea hyvää Jeremylle.

2.1.2023 20:38

Uutisoimme aiemmin Marvel-tähti Jeremy Rennerin vakavasta loukkaantumisesta. Nyt amerikkalainen TMZ-lehti on saanut käsiinsä videon, jossa Renneriä lennätetään sairaalaan helikopterissa. Samalla TMZ on saanut lisätietoa tapahtuneesta.

Silminnäkijät kertoivat Rennerin olleen auraamassa tietä, jotta hänen perheensä pääsisi taloltaan pois rankan lumimyräkän jäljiltä. Naapuri kertoi Sno-cat-merkkisen lumiauran ajaneen vahingossa Rennerin jalan ylin. Renner menetti onnettomuudessa valtavan määrän verta.

Eräs toinen naapuri, sattumoisin lääkäri, laittoi kiristyssiteen Rennerin jalan ympärille, kunnes pelastushenkilökunta saapui paikalle.

Renner lähti helikopterilla kohti sairaalaa noin kello 9.50.

Poliisi saapui paikalle ja takavarikoi Sno-catin. Tapausta tutkitaan tällä hetkellä rikoksena. Poliisi tutkii tapausta tarkemmin, sillä Sno-cateista löytyy mittavat turvallisuustoiminnot, eikä sen olisi pitänyt päästä ajamaan Rennerin jalan yli vahingossa.

Renner on sairaalassa kriittisessä mutta vakaassa tilassa. Rennerin läheinen on kertonut vammojen olevan laajat. Vammoja on syntynyt muuallekin kuin jalan alueelle.

Renner on esitellyt aiemmin kalustoaan Instagramissa.

Katso video TMZ:n sivuilta.

Lisää luettavaa