Keanu Reeves luki Matrix 4 -käsikirjoituksen – ja miksei toinen ohjaaja-Wachowskeista ole mukana?

Toinenkin näyttelijä alkuperäisestä trilogiasta palaa rooliinsa.

Matrix 4 todellakin on tulossa. Fanit odottanevat sitä innolla, mutta myös kauhulla. Toivoa sopii, että luvassa on alkuperäisen elokuvasarjan arvoista katsottavaa.

Leffassa nähdään myös Keanu Reeves, mutta hän ei ole juurikaan kommentoinut Matrix 4 -elokuvaa. Nyt hänen kielenkantansa aukesivat kuitenkin edes hiukan.

– Olen kyllä (lukenut käsikirjoituksen)… Se on hyvin kunnianhimoinen – niin kuin pitääkin, Reeves tuumi siskonsa Karina Millerin Semper-Fi -elokuvan ensi-illassa.

Käsikirjoituksen on tehnyt yhdessä Aleksandar Hemonin ja David Mitchellin kanssa alkuperäisten elokuvien käsikirjoittaja-ohjaaja Lana Wachowski. Hänen sisarustaan Lilly Wachowskia ei ole mukana projektissa, sillä hän pitää taukoa viihdeteollisuuden syövereistä. Hän ei myöskään ole ainakaan tällä hetkellä kiinnostunut scifistä.

On mielenkiintoista nähdä, miten Neo tuodaan takaisin. Leffassa tullaan näkemään alkuperäisestä trilogiasta myös Carrie-Anne Moss (Trinity). Morpheus palaa ainakin nuorena versiona itsestään. Ei ole kuitenkaan varmuutta vielä siitä, palaako hahmon näyttelijä Laurence Fishburne.

Lähde: Movie Web, Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut