Keanu Reevesin vastanäyttelijätär väittää tulleensa huijatuksi alastonkohtaukseen – ”Työsi on riisuutua”

Will & Grace -tähden ensimmäinen Hollywood-rooli ei ollut miellyttävä kokemus.

8.6.2018 08:08

Hollywood-elokuvissakin esiintynyt Debra Messing kertoi joutuneensa tukalaan tilanteeseen ensimmäisessä ison luokan elokuvassaan vuonna 1995. Kyseessä oli Alfonso Araun ohjaama toisen maailmansodan draama A Walk In The Clouds, jossa näytteli myös Keanu Reeves. Messing puhui asiasta aiemmin jo vuonna 2017.

Messing avautui nyt lisää roolistaan ja sanoo tulleensa huijatuksi alastonkohtaukseen. Hän sanoo ymmärtäneensä asian vasta nyt, kun seksuaaliset ahdistelut ja vastaavat ovat olleet pinnalla keskustelussa.

Messingin piti alun perin esiintyä elokuvassa yhdessä kohtauksessa alusvaatteisillaan. Näyttelijän mukaan Aronso sai kuitenkin Messingin tekemään myös alastonkohtauksen. Elokuvan tuottajat olivat myös väitetysti huijanneet Messingin allekirjoittamaan sopimuksen, jossa hän suostuisi alastomuuteen.

Messing sanoo tuottajien antaneen ymmärtää, että kyseessä on kielletty alle 13-vuotiailta elokuva, eikä hänen tarvitsisi paljastaa mitään. Toisin kuitenkin kävi.

– Ok, tässä on alusvaatteesi ensimmäistä kohtausta varten ja tässä on alastonkohtauksesi, Aronso ohjeisti Messingiä kuvauspaikalla.

Messing hämmentyi asiasta ja soitti tuottajalle, joka sanoi, ettei elokuva ole alle 13-vuotiailta kielletty kansainvälisessä levityksessä. Messing yritti tämän jälkeen valmistautua alastonkohtaukseen kyselemällä Araulta, mitä kaikkea siihen kuuluu ja minkälaisia kuvakulmia siinä olisi.

– Kuinka kehtaat pyytää minua kertomaan, minkälainen kohtaukseni tulee olemaan? Sinä olet näyttelijätär, työsi on riisuutua, Arau väitetysti täräytti.

Messing olisi agenttinsa mukaan saanut potkut, jos ei olisi tehnyt kohtausta. Messing moitti myös Araun käytöstä kohtausta tehdessä.

– Hän nosti lakanan, tutki alastonta vartaloani ja pudotti lakanan takaisin päälleni kuin käytetyn nenäliinan. Sitten hän käveli pois sanomatta sanaakaan, Messing kertoi.

Messingin mukaan Arau myös haukkui tähden nenän ulkonäköä.

– Kuinka pian saamme plastiikkakirurgin tänne? Hänen nenänsä pilaa elokuvani, Arau väitetysti julisti.

Lähde: Daily Mail

Lisää luettavaa