Kuuluisaa Hollywood-ohjaajaa syytetään raiskauksesta – huumasi 27-vuotiaan näyttelijättären ennen tekoa?

Jälleen uusi tapaus elokuvamaailmasta.

20.5.2018 13:23

Muun muassa Valerian and the City of a Thousand Planets, The Fifth Element ja Leon -elokuvien ohjaajaa Luc Bessonia syytetään raiskauksesta. Väitteen takana on ranskalainen nimettömänä pysyttelevä 27-vuotias näyttelijätär.

Näyttelijätär sanoo tunteneensa ohjaajan vuosia. 27-vuotiaan mukaan ”väkivaltainen seksuaalinen hyökkäys” tapahtui 10. toukokuuta Le Bristol -hotellissa lähellä Champs-Elyséetä Pariisissa.

Näyttelijätär myönsi, että hänellä on ollut seksuaalinen suhde aiemmin Bessonin kanssa. Tällä kertaa seksi ei kuitenkaan ollut molempien osapuolien yhteisymmäryksellä tapahtuvaa, vaan näyttelijä sanoo tulleensa huumatuksi. Huumausaineen näyttelijä väitti Bessonin laittaneen hänen teehensä.

Näyttelijä sanoo myöhemmin heränneensä siihen, kun Besson on käynyt häneen seksuaalisesti käsiksi. Väitetysti Besson jätti teon jälkeen tuntemattoman summan rahaa naiselle.

Näyttelijä on ilmoittanut asiasta poliisille ja poliisi tutkii asiaa. Besson ei ole itse kommentoinut. Bessonin asianaja kommentoi naisen väitteitä näin: ”Herra Besson tipahti tuoliltaan, kun hän kuuli näistä syytöksistä, jotka hän kieltää täysin.”

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa