Kelpaako syyksi? Game of Thrones -tähti Kit Harington paljasti miksi loppuratkaisu oli juuri SE (spoileri)

Helen Sloan / HBO Nordic

Älä lue jos haluat välttää massiivisen spoilerin.

Osa Game of Thrones -faneista tuskin on vieläkään toipunut viimeisestä kaudesta – jos he olivat pettyneitä siihen. Yksi eniten kuohuttaneista asioista oli se, että Jon päätyi puukottamaan Daeneryksen hengiltä. Jon Snowta näytellyt Kit Harington kertoi nyt, miksi näin piti käydä.

Juonikulku oli katkera paikka myös Haringtonille. Syvällä sisimmässään hahmo kuitenkin tiesi, että kaikki olisi menetetty pitkällä tähtäimellä, jos hän ei olisi kyseiseen karmeaan veritekoon päätynyt.

– Jon näkee sen (ratkaisun) valintana Daeneryksen tai Sansan ja Arian välillä. Päätös syntyy sitä kautta, Harington pohti.

– Hän valitsee ne ihmiset, joiden kanssa hän on kasvanut. Hänen juurensa ovat pohjoisessa. Hän on loppujen lopuksi lojaali sille. Silloin hän työntää veitsen sisään, Harington selitti.

Näyttelijän reaktio oli vahva, kun hän luki käsikirjoitusta kollegoidensa kanssa ensimmäistä kertaa. Voit katsoa videon siitä täältä: Kit Harington järkyttyi syvästi – kuulee ensimmäisen kerran Game of Thronesin loppuratkaisusta (video).

Haringtonin ura tuntuu kehittyvän hienosti. Hänet pestattiin juuri Marvelin Eternals-elokuvaan yhdessä Richard Maddenin kanssa.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät jutut