Kevin Costner sotajalalla: uhkaa haastaa Yellowstonen tuottajat oikeuteen

Näyttelijä on valmis oikeussaliin: pankkitililtä puuttuu 12 miljoonaa. Tuottajat ovat eri mieltä.

4.9.2023 12:50

Yellowstone-sarjan Oscar-palkittu tähti Kevin Costner on ensimmäistä kertaa puhunut julkisesti sarjan taustalla olevista kiistasta.

Keväällä kerrottiin, että tähti oli joutunut lähtemään sarjasta, joka on tällä hetkellä yksi suosituimmista Yhdysvalloissa ja myös muualla maailmassa.

Yellowstone nousi esiin hänen avioeronsa liittyvissä oikeudenkäynneissä. Costner uhkaa haastaa tuottajat oikeuteen maksamattomista palkkioista.

Näyttelijä oli vähemmän mukana viimeisen kauden kuvauksissa, mutta samalla hän vaati korkeampaa palkkaa roolistaan John Duttonina. Costner halusi keskittyä omaan suureen lännenelokuvaprojektiinsa ja oli turhautunut, kun viides kausi oli tarkoitus jakaa kahteen osaan.

Costner odottaa saavansa 12 miljoonaa dollaria viidennen kauden toiselta puoliskolta. Tähden mukaan palkkio luvattiin hänelle riippumatta siitä, onko hän mukana kuvauksissa vai ei.

– Monet ovat pettyneet, että sarja on listaykkönen televisiossa, enkä minä ole mukana. Aion luultavasti viedä asian oikeuteen, hän sanoi People-lehden mukaan.

On kuitenkin epäselvää, millaisista summista Costnerin kiistassa tosiasiassa on kyse.

Deadline-sivuston mukaan Costnerille tarjottiin 24 miljoonaa dollaria hittisarjan kausien 5, 6 ja 7 tekemisestä. Osapuolet eivät olleet samaa mieltä. Hänellä oli luovia erimielisyyksiä sarjan luojan Taylor Sheridanin ja muiden tuottajien kanssa.

Nyt on selvää, että Yellowstone on lopetettu viiden kauden jälkeen. Mahdollisesti tulossa on uusi sarja, jossa nähdään Matthew McConaughey pääosassa.

Suomessa Yellowstone on katsottavissa SkyShowtimessa ja Ruudussa.

Lähde: Moviezine

Lisää luettavaa