Kiinnostava Tarantino-teoria: Oliko Django Unchained oikeasti DiCaprion roolihahmo Rick Daltonin elokuva?

Tarantino-universumi.

Independent uutisoi villistä faniteoriasta, joka tarjoaa kiinnostavan näkökulman Quentin Tarantinon elokuviin. Joillakin Tarantinon elokuvilla on tietty yhteys, kuten esimerkiksi Reservoir Dogsilla ja Pulp Fictionilla. Uusi teoria yhdistää nyt Once Upon a Time… In Hollywoodin ja Django Unchainedin keskenään.

Huhu lähti liikkeelle Redditistä, mutta idea on melko hyvä. Sen mukaan Django Unchained on elokuva, joka tehtiin ja julkaistiin samassa universumissa, johon Once Upon a Time… In Hollywoodin tapahtumat sijoittuvat.

Djangon pahis Calvin Candie olisi siis yksi Leonardo DiCaprion näyttelemän Rick Daltonin hahmoista. Candien hahmolla on yhtäläisyyksiä Daltonin näyttelemään pahikseen kuvitteellisessa Lancer -länkkärisarjassa. Ei siis olisi ihme, mikäli Dalton olisi roolitettu myös Candien rooliin.

Kuten joku käyttäjä sanoo: ”Emme tiedä mitä Daltonille tapahtui Once Upon a Time… In Hollywoodin jälkeen. Tarantinon mukaan hänestä tuli iso nimi Hollywoodissa”.

Toisen teorian mukaan The Fourteen Fists of McCluskey (elokuva, jossa Dalton ampuu natseja liekinheittimellä) olisi elokuva, joka on saanut inspiraationsa tapahtumista, jotka nähdään elokuvassa Kunniattomat paskiaiset.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut