Kit Harington sanoi Game of Thronesin johtaneen hänen mielenterveysongelmiinsa

Rooli tuntui myös arkielämässä.

34-vuotias näyttelijä Kit Harington on jälleen kertonut mielenterveysongelmistaan, joista hän alkoi kärsiä Game of Thrones -sarjan aikana. Harington sanoi vaivojensa kummunneen fantasiasarjassa näyttelemisestä. Haringtonin mukaan sarjan väkivaltainen, intensiivinen ja tunteikas luonne johti murtumiseen todellisessa elämässä.

– Kävin läpi joitakin mielenterveysongelmia Thronesin jälkeen ja Thronesin loppuvaiheen aikana. Luulen että se johtui suoraan sarjan luonteesta ja siitä, mitä olin tehnyt vuosia, Jon Snown roolia näytellyt Harington jatkoi.

Tähti päätti pitää vuoden loman Game of Thronesin jälkeen keskittyäkseen itseensä. Hän sanoi olevansa onnellinen päätöksestään. Heti sarjan kuvausten päätyttyä Harington hakeutui mielenterveysongelmia hoitavaan laitokseen saadakseen apua ”joihinkin henkilökohtaisiin asioihin”.

Hänen paluutaan parrasvaloihin tiettävästi viivästytti koronaviruspandemia. Juuri kun hän oli valmis palaamaan takaisin, virus iski maailmanlaajuisesti.

Näyttelijä kertoi vastikään kvuanneensa jakson Amazon Primesta löytyvään sarjaan Modern Love – vain ”huvin vuoksi”.

– Sellaisessa intensiivisesä tilassa ei tarvitse elää koko ajan. Miksi ei tekisi jotain kevyttä. Miksei ei  tekisi jotain hauskaa, Harington mietti.

Haringtonin seuraava odotettu rooli on Marvel-elokuvassa Eternals. Siinä nähdään myös Robb Starkia näytellyt Game of Thrones -tähti Richard Madden. Elokuva saapuu leffateattereihin marraskuussa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut