Kohta kannattaa avata televisio! Mahtavan seikkailuelokuvan naistähti arveli saavansa heti potkut ja pakkasi vain vähän tavaroita kuvauksiin

IMDb-arvosana on 8,0.

Illan parhaita elokuvia on seikkailuelokuva Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous (2003).

Leffa on kassaennätyksiä rikkonut suuri seikkailu, jonka tuotannosta vastasi menestynyt tuottaja Jerry Bruckheimer (mm. Con Air, Kansallisaarre, Kuningas Arthur). Johnny Depp esittää vastustamatonta konkarimerirosvoa Jack Sparrow’ta, joka haluaa tehdä tilit selviksi pelätyn ryöväri Barbossan (Geoffrey Rush) kanssa. Sparrow intoutuu uuteen taisteluun, kun Barbossa kaappaa kuvernöörin kuvankauniin tyttären (Keira Knightley). Avukseen hän saa nuoren naisen sankarillisen ihailijan Willin (Orlando Bloom).

Knightley ei ollut täysin tyytyväinen elokuvasarjan ensimmäisessä osassa. Knightleyllä oli pyyntö elokuvantekijöille, mutta sitä ei koskaan toteutettu. Jokainen päivä Knightley olisi halunnut miekkailla, mutta turhaan.

– Kysyin jokainen päivä keneltä vain pystyin. Olisin halunnut miekan, mutten saanut sellaista, Knightley valitteli aikoinaan haastattelussa.

Näyttelijä ei peitellyt suuttumustaan. Hän saikin seuraavaan Pirates-elokuvaansa peräti kaksi miekkaa käyttöönsä.

Tähti ei yllättäen myöskään ollut varma pestistään. Hän uskoi saavansa potkut jo muutaman päivän kuvausten jälkeen ja pakkasi vain vähän matkatavaroita. Hän kuitenkin vastoin omia odotuksiaan sai jäädä rooliin. Elokuva esitetään Neloselta kello 21.00. Alla traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut