Kohuttu ja pelätty Joker saa ensi-iltansa – Joaquin Phoenix ja ohjaaja päätyivät erikoiseen ratkaisuun punaisella matolla

Jopas tästä elokuvasta riittää porua.

Joker-elokuvasta on kohistu paljon jo ennen sen ensi-iltaa. Vaikka elokuvaa ei ole vielä edes nähty, sen uskotaan kannustavan väkivaltaan. Lisäksi se on yhdistetty vuoden 2012 elokuvateatteriammuskeluun Aurorassa. Ainakin Los Angelesin poliisilaitos LAPD aikoo tuoda virkavallan elokuvateattereiden läheisyyteen ensi-iltana.

Ilmeisesti näistä syistä kummuten elokuvan tähti Joaquin Phoenix ja ohjaaja Todd Phillips eivät aio antaa lainkaan haastatteluja ensi-illassa punaisella matolla.

– Punainen mattomme on varattu vain valokuvaajille. Jokerista on puhuttu paljon – meistä tuntuu, että kaikkien on aika vain nähdä se, Warner Brosilta tiedotettiin.

Phillips on kiistänyt, että elokuva glorifioisi tai kannustaisi millään tavalla väkivaltaan. Hän käytti vertauskuvana John Wick 3 -elokuvaa, joka on väkivaltainen, mutta ei silti saanut vastaavaa kritiikkiä niskaansa kuin Joker.

Phoenix puolestaan uskoo, että ihmiset ymmärtävät kyseessä olevan fiktio. Voit lukea lisää Phoenixin ja Phillipsin mietteistä täältä: Jotkut väittävät Joker-elokuvaa vaaralliseksi – Joaquin Phoenix ja ohjaaja vastasivat.

Lähde: Movie Web

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut