Konttori-tähdellä on ajatus siitä, kuinka sarjaa voisi jatkaa

Rainn Wilson ei ole ensimmäinen sarjan näyttelijä, jota paluu saattaisi kiinnostaa.

27.4.2023 09:31

Suositun komediasarja Konttorin amerikkalaisversio, eli The Office, päättyi yhdeksänteen kauteensa vuonna 2013. Sarjan elvyttäminen on kuitenkin noussut silloin tällöin esiin, mm. sen luoja Greg Danielsin toimesta. Myös The Officen tutut kasvot ovat puhuneet paluusta rooleihinsa ja muistelleet sarjaa lämmöllä – viimeisimpien joukossa Dwightiä näytellyt Rainn Wilson.

Wilson on heittänyt ilmaan myös ajatuksen siitä, mitä uutta hahmoille voisi tapahtua. Hänen ideansa liittyy pandemia-aikaan.

– Se menisi niin, että [Dwight] saisi yhtiöltä määräyksen käskeä kaikki takaisin toimistolle ja jokainen vastustaisi sitä. Siispä hänen pitää kidnapata joka hahmo yksitellen ja tuoda heidät Dunder Mifflinille jollakin hämmentävällä ja jotenkin törpöllä tavalla, Wilson tuumii.

Näyttelijän mielestä pandemia-aiheiset jaksot olisivat sopineet The Officen maailmaan hyvin. Hän kehuu sarjan käsikirjoittajien kykyjä. Wilson arvelee, että nämä olisivat saaneet aiheesta paljon hienoja käänteitä irti, jos ajatus olisi kummunnut esiin jo silloin, kun The Officea vielä tuotettiin.

 

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa