Kova isku faneille: suosikkisarja Westworld vedetään HBO Maxista kokonaan pois

Ikäviä uutisia fantasiafaneille.

13.12.2022 11:00

Westworld-sarjan fanit saivat ikävän yllätyksen viime kuussa, kun ilmoitettiin, että sarjan neljäs kausi jää viimeiseksi.

HBO:n tieteisfantaasiasarjalle oli suunniteltu viideskin kausi, mutta kalliin tuotannon striimausluvut eivät olleet riittäviä, ja fanien suosikki sai ennenakaisen lopun.

Nyt näyttää siltä, että lisäksi Westworld häviää kokonaan HBO Max -palvelusta. Deadline-sivusto tietää kertoa, että Westworld ja fantasiasarja The Nevers poistetaan katalogista kokonaan.

Olemassaolevista sarjoistakin joudutaan maksamaan rojalteja tekijöille ja näyttelijöille, joten kyseessä on ratkaisu, jolla säästetään HBO Maxin kuluja. Päätöksen taustalla ovat emoyhtiö Warner Bros. Discoveryn säästötoimet.

Tämä ei ole uusi ilmiö. HBO Maxista on jo poistettu muun muassa alkuperäissarjat Vinyl ja Camping sekä pohjoismainen HBO-tuotanto Beforeigners.

HBO Maxista on jo aiemmin poistettu yhtiön omia tuotantoja samasta syystä. Toistaiseksi Westworld ja The Nevers vielä ovat katsottavissa, mutta mediatietojen mukaan on vain ajan kysymys, milloin sarjat katoavat palvelusta.

Lue myös: HBO Max poistaa sisältöä palvelustaan, ja tämän takia se on iso menetys suomalaiselle katsojalle

Lähteet: Deadline, ScreenCrush

Lisää luettavaa