Skandaalinkäryisen elokuvantekijän fantasia halutaan pois HBO Maxilta

Joss Whedonille ei ole hyvä heilunut.

13.12.2022 10:01

Buffy, vampyyrintappajan luojana tunnettu ja myös Marvelin elokuvauniversumiin kädenjälkensä jättänyt Joss Whedon on tällä hetkellä ei-toivottu henkilö Hollywoodissa. Whedonin maine sai kovia kolauksia, kun mm. näyttelijät Gal Gadot ja Ray Fisher toivat esiin ikäviä asioita hänen käytöksestään. Osansa loanheitosta on saanut Whedonin viimeisin luomus, tv-sarja The Nevers.

Viime vuonna HBO Maxilla käynnistynyt The Nevers kertoo erityislaatuisia kykyjä saaneista ihmisistä, jotka löytävät kodin kahden naisen johtamasta yhteisöstä. Viktoriaaniselle ajalle sijoitettu fantasiasarja ehti edetä HBO Maxilla vain 12 jaksoa, kunnes se jäi tauolle.

Nyt sarjan on ilmoitettu saaneen lopetustuomion – ennen kuin sen ensimmäisen kauden toista puolikasta on vielä esitetty. Vaikka Whedon siirtyi syrjään The Neversistä syytösten singahdellessa kuumimmillaan, ja uusi showrunner Philippa Goslett on luovinut kokonaisuutta eteenpäin, HBO Maxilla The Neversiä ei siis enää nähdä enempää.

Koko The Neversin ensimmäinen kausi on kuitenkin kuvattu. Sarjaa yritetään nyt tarjota muulle alustalle, jolla sen esitystä voitaisiin jatkaa.

 

Lähde: Variety

Lisää luettavaa