Kriitikot näkivät Han Solo -elokuvan – näin he sanovat

Mitäs onkaan luvassa?

Maailmalla jotkut kriitikot ovat jo nähneet Solo: A Star Wars Story -elokuvan. Arvioista jää kuva elokuvasta, joka ei tuo isompia säväyksiä, mutta on silti mukiinmenevä Star Wars -leffa.

CinemaBlendin Eric Eisenberg antoi elokuvalle kolme tähteä viidestä. Hän kehui sitä paremmaksi kuin prequel-trilogian elokuvat.

Colliderin Matt Goldberg antoi elokuvalle arvosanan C. Häntä ei säväyttänyt elokuvan uudet hahmot. Leffa tuntui tavalliselta Star Wars -elokuvalta, ei mitenkään poikkeuksellisen hyvältä.

Brian Truitt USA Today -lehdestä antoi elokuvalle kolme tähteä neljästä. Hänestä elokuva ei eronnut tarpeeksi muista Star Wars -elokuvista, mutta oli parempi kuin Rogue One.

The Wrapin Alonso Duralde tuumi, että Solo: A Star Wars Story on vähiten eeppinen Star Wars -elokuva, eikä se kerro tutuista hahmoista mitään uutta.

Entertainment Weeklyn Chris Nashaway puolestaan kirjoitti juuri päinvastoin. Hänen mielestään ne, jotka haluavat hiukan lisävalaistusta Han Solosta, tulevat olemaan tyytyväisiä.

Varietyn Andrew Barker toivoi, että elokuva olisi ottanut enemmän riskejä. Alden Ehrenreichin roolisuoritukseen hän oli tyytyväinen.

Lähde: CinemaBlend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut