Krista Kosonen show-tanssijana – katso näyte uudesta elokuvasta

Miami on kahden siskoksen selviytymistarina, jossa pikkusisko lähtee valovoimaisen, mutta vastuuttoman isosiskonsa matkaan ja joutuu itsekin vaaraan.

12.4.2017 11:46

Zaida Bergrothin (Hyvä poika, Skavabölen pojat) ohjaamasta ja yhdessä Jan Forsströmin kanssa käsikirjoittamasta elokuvasta on julkaistu uusi traileri. Teatterista, televisiosta ja valkokankaalta kaikkien tuntema ja palkittu Krista Kosonen esittää vaaleaa show-tanssijaa Angelaa, jonka elämä kimaltelee klubien ja yökerhojen lavoilla.

Toista pääosaa, vasta aikuistumassa olevaa Angelan arkaa pikkusiskoa Annaa, esittää Sonja Kuittinen, joka on entuudestaan tuttu muun muassa Kansallisteatterin Macbeth-näytelmästä, Tripla-televisiosarjasta ja SOFA -rap duosta.

Miamissa Kosonen nähdään tiedotteen mukaan toisenlaisena kuin koskaan aiemmin. Kuittinen näyttelee ensimmäisen roolinsa pitkässä elokuvassa. Miami on draama toisensa vuosien jälkeen uudelleen löytävistä siskoksista. Samalla se on showtanssijoiden yökerhomaailmaan sijoittuva road movie ja rikoselokuva.

– Miami rakentuu mieltäni askarruttaneen kysymyksen ympärille: kuinka rakastaa valovoimaista ja voimauttavaa, mutta samalla vastuutonta ja vaarallista ihmistä? valottaa Bergroth elokuvan maailmaa tiedotteessa.

– Karismaattinen isosisko Angela saa epävarman pikkusiskon Annan kukoistamaan, mutta kun Anna näkee Angelan vaarallisen puolen, hän joutuu tekemään valinnan: joko heittäytyä lopullisesti tämän lapsekkaaseen maailmaan, tai valita aikuisuus ja vastuullisuus, hyläten samalla onnen tuonut valo, Bergroth jatkaa.

Miami saa ensi-iltansa 4.8.2017. Katso uusi traileri alta.

Lisää luettavaa