Kristen Stewart aiheuttaa närää pelkällä olemassaolollaan: kiinnitys merkittävään rooliin raivostuttaa monia

Ei ole helppoa yrittää tehdä työtään rauhassa.

21.6.2020 15:02

Twilight -elokuvien tahra ei lähde näyttelijöistä helposti pois. Sekä Robert Pattinson, että Kristen Stewart ovat joutuneet näkemään paljon ylimääräistä vaivaa poistaakseen itsestään teinien vampyyrielokuvien leiman.

Vaikka Stewartilla on vyönsä alla hienoja roolitöitä esimerkiksi elokuvissa Edelleen Alice, Clouds of Sils Maria, Personal Shopper, rooli Spencer -elokuvassa ei saa monien hyväksyntää.

Independent huomioi, että roolivalinta prinsessa Dianan rooliin on aiheuttanut myrskyn sosiaalisessa mediassa. Vaikka elokuvan ohjaa Pablo Larraín (jonka elokuvasta Jackie Natalie Portman sai Oscar-ehdokkuuuden), projekti ei herätä luottamusta. Spencer tulee kertomaan Dianan ja prinssi Charlesin erosta.

Yksi suuttumuksen aiheista on se, että britin rooliin roolitettiin amerikkalainen näyttelijä. Harva ajattelee, että moni ikoninen rooli on sellaisen näyttelijän tekemä, joka ei ole samasta maasta kotoisin: englantilainen Daniel Day-Lewis näytteli Yhdysvaltain presidentti Abraham Lincolnia ja amerikkalainen Meryl Streep on näytellyt Britannian pääministeri Margaret Thatcheria.

Lisää luettavaa