Kyllä kansa tietää parhaiten! Luokkakokous 2 tykitteli huikeita viikonloppulukemia

Ensimmäinen Luokkakokous pisti kansaan vipinää, ja se nousi viime vuoden hittielokuvaksi. Eipä taida tämä suosikkileffan jatko-osa ainakaan hirveästi jäädä jälkeen, kun näitä viikonloppulukuja äimistelee. Hyvät Akulle, Jaajolle, Samille ja koko tiimille!

Luokkakokous 2 – Polttarit sai ensi-iltaviikonloppunaan ihmiset liikenteeseen. Elokuvaa kävi katsomassa huikeat 116 861 katsojaa viime viikolla. Pelkästään perjantain ja sunnuntain välisenä aikana se keräsi 83 381 katsojaa. Kyseessä on vuoden kovin kotimaisen elokuvan avaus.

Elokuva tuli ensi-iltaan keskiviikkona, joten kokonaisluku käsittää katsojamäärät 2.-6.11. väliseltä ajalta sekä ennakkonäytökset.

”Tulos on upea viiden päivän avaus ja vielä lomakauden ulkopuolella. Tulos on 94 % ensimmäisen Luokkakokous-elokuvan viiden päivän avaustuloksesta, johon vaikutti tuolloin meneillään oleva hiihtolomakausi, joten tulokset eivät ole keskenään vertailukelpoisia. Tämä on kaiken kaikkiaan hieno avaus jatko-osalle”, kertoo elokuvan levittäjä Katarina Nyman Nordisk Filmiltä.

Luokkakokous 2 – Polttarit perustuu tanskalaisen Klassefesten-elokuvan jatko-osaan.

Episodi antoi elokuvalla kokonaisen yhden tähden. Lue arvio täältä.

Katso traileri alta.

YouTube video

Lähde: Filmikamari

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut