Kylläpä näyttää kaksinkertainen Oscar-voittaja emogootilta Thor: Ragnarokissa – katso kaunottaren tuore kuva

Hela, viikinkien helvetin valtiatar. Cate Blanchett, Hollywoodin ihanimpia näyttelijättäriä. Mitä saadaan, kun nämä kaksi yhdistetään? Aika kuuma emogootti.

Thor: Ragnarokin mainoskampanja pistettiin oikein kunnolla pystyyn tällä viikolla. Entertainment Weekly sai tuoreita kuvia leffan kuvauksista.

Yhdessä niistä on Cate Blanchett tai oikeastaan Hela, kuolleiden kuningatar. Cate kuvailee ensimmäisen naispuolisen Thorin pääpahiksen kantavan melko suurta taakkaa hartioillaan. Hän tulee myös aiheuttamaan kaaosta. Paljon kaaosta.

– Hän on ollut lukittuna tuhat vuotta, keräten vihaa sisälleen. Sitten tapahtuu virhe, ja hänet vapautetaan eikä hän ole palaamassa selliinsä, Blanchett kertoo.

Vaikka Hela onkin täysi hirviö, oli Catella hauskaa näytellä hahmoa ja tutkia hieman omaa pimeää puoltaan.

– Valitsin hahmon, koska näitä tilaisuuksia ei hirveästi meille naisille suoda. Marvelissa on tapahtumassa todellinen vallankumous. Olen nähnyt paljon Marvelin leffoja, koska olen neljän lapsen äiti. Ne ovat aika pitkälti suunnattu nuorille miesnäyttelijöille. Näyttelijänä himoitsin myös tehdä jotain ohjaaja Taika Waititin (What we do in the shadows, Hunt for the Wilderpeople) kanssa, Blanchett paljastaa.

Cate on Thorin ensimmäinen naispuolinen pahis, vaikka on jo vuosi 2017. Caten mukaan se on täysin naurettavaa.

– Naisissa on niin paljon pahispotentiaalia. Olen todella innoissani roolista.

Cate luki myös paljon sarjiksia Helaan tutustuessa.

Lue lisää Entertainment Weeklyn haastattelusta.

Kuva: Taru sormusten herrasta

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut