Lääkärit yllättivät sydänkohtauksesta toipuvan Kevin Smithin: selvisi hengissä Suomessa huumeeksi luokitellun aineen takia

Kevin Smith on tehnyt lukuisia kulttiasemaan nousseita indieleffoja: Tiskirotat 1 ja 2, Dogma ja sen sellaisia.

Kevin Smith sai sydänkohtauksen kolmisen kuukautta sitten. Smith itse epäili, että hänen pilvenpolttelunsa olisi aiheuttanut sen. Smith on tunnettu kannabismyönteisistä lausunnoistaan ja melko vapaamielisestä tupruttelustaan.

Smith kertoi Stephen Colbertin The Late Show’ssa häntä hoitaneen lääkärin paljastaneen, että kannabis pelasti hänen henkesä.

– Luulin, että olin aivan liian pilvessä. Olin poltellut tuona päivänä, koska minun piti vetää stand-up-show. Poltin jointin juuri ennen esitystäni. Setin jälkeen palasin takahuoneeseen ja sain sydänkohtauksen. Minut kärrättiin sairaalaan, mutta olin kuitenkin koko ajan aivan rauhallinen. Hoitaja sanoi samalla, että se pelastaa henkeni, Smith kertoo.

Lääkäri puhui saman suuntaista:

– Paljastin lääkärille polttaneeni pilveä ja epäilin sen aiheuttaneen kohtauksen. Lääkäri kuitenkin kertoi, että päinvastoin, pössyttely pelasti henkeni. Kysyin, että miten niin? Siihen hän sanoi: Pysyit rauhallisena. He kertoivat sinulle, että sait massiivisen sydänkohtauksen, mutta pysyit aivan rauhallisena. Viimeinen jointti pelasti henkesi.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut