Lähes vuosikymmenen takainen toimintaleffa yhä piikkinä Christian Balen lihassa

Näyttelijä katuu kuvauksissa sattunutta välikohtausta.

Vuonna 2009 ensi-iltansa saanut Terminator – Pelastus kuuluu elokuviin, jotka Christian Bale jättäisi varmasti mielellään unholaan. Valitettavasti kuvauksissa sattunut ja sieltä internetiin levinnyt raivokohtaus teki kuitenkin omalta osaltaan tuotannosta unohtumattoman.

Happy Sad Confused -podcastissä vieraillut tähti sanoo katuvansa valtavasti kuvauksissa tapahtunutta tilannetta, jossa Bale raivosi kuvaaja Shane Hurlbutille tämän häirittyä näyttelijän keskittymistä vaatinutta suoritusta. Samalla Bale muistelee, miten päätyi elokuvaan, joka ei alun perin edes kiinnostanut.

”Kieltäydyin siitä kolme kertaa… En uskonut, että siinä on tarinaa kerrottavaksi”, Bale sanoo. ”Siihen liittyi joukko epäonnisia sattumuksia, joihin liittyi käsikirjoittajien lakko ja Jonathan Nolan, joka saatiin mukaan, ja jonka piti kirjoittaa mahtava käsikirjoitus, mutta joutui sitten lähtemään aiemmin sovitun velvoitteen takia”, näyttelijä kertoo.

”Se on raskas piikki lihassani, sillä toivoin meidän puhaltavan sen elokuvasarjan eloon. Ja tuotannon aikana valitettavasti selvisi, ettei niin tulisi käymään. Se on sääli.”

Balen mukaan yksi syy Terminatorin tekemiseen olivat ihmiset, jotka sanoivat, ettei tämän todellakaan tulisi ottaa osaa sellaista roolia.

”Kun ihmiset alkoivat sanoa minulle sellaista, totesin vain, että ’Vai niin? No, katsokaas tätä.’ Joten sekin vaikutti siihen valintaan”, näyttelijä myöntää.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut