Lähteet: Tässä on on todellinen syy Henry Cavillin lähtöön The Witcher -sarjasta

Cavillia ei nähdä enää The Witcherin kaudella neljä.

2.11.2022 05:30

The Witcher -sarjan faneilla tuli surun päivä, kun Geraltia näytellyt Henry Cavill ilmoitti vastikään lopettavansa sarjassa. Hän ei kertonut kunnollista syytä lähdölleen, ja tämäkös on luonut spekulaatioita aiheen tiimoilta.

Luotettavana pidetyn Deadlinen mukaan lähdön syy ei kuitenkaan ole mitenkään erityisen kummallinen. Julkaisun lähteiden mukaan Cavill teki ainoastaan lyhyen sopimuksen The Witcheristä, ja kolmen kauden jälkeen hän tunsi olonsa ”valmiiksi” lähtöön. Deadline kirjoittaa, että lähtöön vaikuttivat sarjan kuvaukset ulkomailla sekä vaativa tuotantoaikataulu.

Lehti kertoo tähdellä olleen jonossa muita elokuva- ja tv-projekteja, joista yksi on vasta ilmoitettu The Ministry of Ungentlemanly Warfare. Lisäksi näyttelijä on palaamassa Teräsmiehen kalsareihin. Deadlinen lähteiden tietoja ei ole varmistettu Cavillin tai Netflixin taholta.

Sosiaalisessa mediassa on spekuloitu, ettei Cavill olisi pitänyt sarjan tyylistä poiketa liikaa lähdemateriaalista, joka olisi saanut hänet luopumaan roolista. Kyseessä on pelkkä spekulaatio, eikä väitteitä ole varmistettu todeksi Cavillin taholta.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare on elokuva, joka kertoo Britannian armeijan pienestä joukosta korkeasti koulutettuja sotilaita. Heidän tehtävänään on iskeä vihollislinjojen takana odottavia natsijoukkoja vastaan toisen maailmansodan aikana. Leffan ohjaa Guy Ritchie, joka tunnetaan muun muassa elokuvista The Gentlemen, The Man from U.N.C.L.E ja Snatch.

Cavill nähdään The Witcherissä vielä seuraavalla kaudella. Sarjan kolmas kausi on tulossa kesällä 2023.

Lue myös: Outlanderin Sam Heughan koe-esiintyi James Bondin rooliin – ”En luultavasti ollut valmis siihen” – Episodi.fi

Lähde: Deadline, ComicBook

 

Lisää luettavaa