Lapin Tarantino? Kotimainen lännenelokuva sijoittuu pohjoisiin maisemiin

Armoton maa on nykypäivän Lappiin sijoittuva pohjoinen western, jonka pääosissa nähdään Ville Virtanen ja Antti Holma. Elokuvan kohtauksia ovat nyt nähtävissä ensimmäisessä julkaistussa trailerissa.

Armoton maa sijoittuu pieneen kylään Länsi-Lapissa lähellä Ruotsin rajaa. Eläkkeelle jäävä poliisi Lasse (Ville Virtanen) kuulee, että paikallinen rikollinen, Jaakko (Antti Holma) on vapautunut vankilasta ja ajautumassa törmäyskurssille Lassen pojan, Erkin (Mikko Neuvonen) kanssa. Yrittäessään estää kahta nuorta miestä vahingoittamasta toisiaan Lasse putoaa kahden tehtävän väliin. Hän haluaa suojella poikia toisiltaan ja pitää huolen, etteivät ruotsalaisten palkkaamat ammattitappajat pääse Jaakon kimppuun. Kaiken tämän keskellä hän joutuu kohtamaan oman menneisyytensä ja sen salaisuudet. Lopullinen välienselvittely käydään Lapin armottomassa erämaassa.

Armoton maa
on lyhytelokuvillaan (Hiljainen viikko, Perintö, Talvisydän) mainetta niittäneen nuoren rovaniemeläisen ohjaajan Jussi Hiltusen esikoispitkä.

”Odotamme kansainvälistä läpimurtoa Lapin Tarantinoksi kutsutulta huippulahjakkuudelta”, sanoo elokuvan tuottaja Kai Nordberg tiedotteessa.

Armoton maa saa ensi-iltansa elokuvateattereissa keväällä 2017. Katso traileri alta.

Aiheeseen liittyvät jutut