Leonardo DiCaprio ”shoppaili” asuntovaunussa uutta naista – vieressä istui näyttelijätär Jennifer Connelly

Ohjaaja kertoi asiasta muistelmateoksessaan.

6.2.2024 16:30

Ohjaaja Edward Zwick kertoi eräästä Leonardo DiCaprion naistouhuihin liittyvästä tapauksesta uudessa muistelmakirjassaan Hits, Flops and Other Illusions: My Fortysomething Years in Hollywood. Zwick ja DiCaprio tuntevat toisensa, sillä he tekivät aikoinaan elokuvan Blood Diamond –  veritimantti (2006), jonka toisessa pääosassa oli näyttelijä Jennifer Connelly.

Zwick ja DiCaprio olivat tuolloin paljon tekemisissä toistensa kanssa, ja Zwick antoi ymmärtää DiCaprion olevan tuohon aikaan vaihtamassa naisystäväänsä.

DiCaprion naisseikkailuista on tullut jo jonkinlainen kestovitsi. Moni lienee esimerkiksi nähnyt meemejä, joissa tuodaan esille hänen mieltymystään nuoriin naisiin.

DiCaprio ja Connelly elokuvassa Blood Diamond.

– Vaikutti siltä, että Leo oli vaihtamassa upeasta tyttöystävästä toiseen. Eräänä aamuna kävelin hänen maskeerausvaunuunsa, kuten usein tein keskustellakseni päivän töistä hänen kanssaan, Zwick kertoi.

– Löysin hänet istumasta tuolilta, odottamassa vuoroaan, jolloin huomasin hänen selaavan Victoria’s Secretin kuvastoa, Zwick kertoi ihmetelleensä.

– Kysyin, mitä hän tekee. Connelly istui tuolissa hänen vieressään. Nostamatta edes katsettaan, hän sanoi: ”Shoppailen.”

DiCapriolla on maine, että hän vaihtaa naisystävää ennen kuin he täyttävät 25 vuotta. Tällä hetkellä hän seurustelee Vittoria Cerettin kanssa, joka on 25-vuotias. Lehtitietojen perusteella heidän seurustelunsa alkoi mahdollisesti viimeistään viime vuoden elokuun tienoilla.

Kukaan nainen ei ole saanut vielä rengastettua DiCapriota, joka ei ole koskaan ollut naimisissa. Ainakaan julkisessa tiedossa ei myöskään ole, että hänellä olisi lapsia.

DiCaprion viimeisin elokuva on kiitelty Killers of the Flower Moon, ja sen ohjaajana toimii Martin Scorsese. Elokuva on parhaillaan katsottavissa Apple TV Plussassa.

Leffan näyttelijöinä DiCaprion lisäksi Robert De Niro, Lily Gladstone, Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, Janae Collins ja Jillian Dion. Alla traileri.

Lue myös: Kuvauksissa lähes henkensä menettänyt Isla Fisher täytti 48 – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: NME

Lisää luettavaa