Liikuttunut Alec Baldwin: ”En vetänyt liipaisimesta” – ”joku laittoi oikean patruunan aseeseen”

Tähti antoi haastattelun.

2.12.2021 05:31

ABC News haastatteli Alec Baldwinia Rustin tragedian tiimoilta. Hollywood-tähti väitti, ettei vetänyt liipaisimesta, kun ase laukesi haavoittaen ohjaaja Alex Souzaa ja surmaten pääkuvaaja Halyna Hutchinsin.

Haastattelija ihmetteli, miksi Baldwin osoitti Hutchinsia ja veti liipaisimesta, vaikkei sitä ollut käsikirjoituksessa.

– Liipaisinta ei vedetty. En vetänyt liipaisimesta, Baldwin väittää haastattelussa.

Haastattelija sanoi tämän jälkeen: ”Eli et vetänyt liipaisimesta?”

– En koskaan osoittaisi aseella ketään ja vetäisi sitten liipaisimesta, en koskaan, näyttelijä jatkoi.

Sitten haastattelija kysyi: ”Miten oikea patruuna pääsi kuvauspaikalle?”

– Joku laittoi oikean patruunan aseeseen. Sellaista patruunaa ei olisi pitänyt edes olla paikalla, Baldwin vastasi.

Baldwin taisteli haastattelun aikana kyyneliä vastaan puhuessaan surmansa saaneesta Hutchinsista.

– Hän oli joku, jota kaikki hänen kanssaan työskennelleet rakastivat, kaikki hänen kanssaan työskennelleet pitivät hänestä, ja ihailivat, Baldwin sanoi lisäten, että ”tämä ei vaikuta todelliselta”.

Kuvaussihteeri Mami Mitchell väitti vastikään, että Baldwin pelasi kuvauksissa ”venäläistä rulettia”. Mitchell nostikin kanteen Baldwinia ja muita asianosaisia vastaan. Hänen mukaansa käsikirjoitus ei vaatinut tilanteessa ampumista.

– Alec Baldwin, tarkoituksella, ilman pätevää syytä tai tekosyytä, viritti ja ampui ladatulla aseella, vaikka tuleva kuvattava kohtaus ei vaatinut ampuma-aseen viritystä ja ampumista, Mitchellin kanteessa luki.

Baldwinin haastattelua ei ole vielä julkaistu kokonaan. Se julkaistaan myöhemmin Yhdysvalloissa ABC-kanavalla ja Hulu-suoratoistopalvelussa. Alla näyte haastattelusta.

Lue myös: Alec Baldwin pelasi Rustin kuvauksissa ”venäläistä rulettia” – näin väittää kuvausryhmän työntekijä – Episodi.fi

Lue myös: ”Mitä helvettiä tuo oli! Se polttaa!” – tällaista sananvaihtoa Rustin kuvauksissa käytiin kuolemaan johtaneen laukauksen jälkeen – Episodi.fi

Lähde: CNN

Lisää luettavaa