Yksin kotona -tähti Macaulay Culkin paljasti järkyttävän syyn lähtöönsä Hollywoodista – tätä ei kukaan tiennyt

Raha voi pilata paljon asioita.

Yksin kotona -elokuvien lapsitähti Macaulay Culkin katosi aikoinaan valkokankailta. Tähti selvensi nyt tapahtumia kulissien takana.

37-vuotias tähti kertoi, että hänen isänsä Kit oli väkivaltainen niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla. Hän uhkaili Culkinia ja oli kateellinen hänelle.

– Isäni oli kateellinen minulle. Hän teki uhkauksia kuten: ”Olekin hyödyksi tai lyön sinua.”

– Hän oli paha mies. Hän oli väkivaltainen. Fyysisesti ja henkisesti. Voisin halutessani näyttää sinulle kaikki arpeni. Kaikki mitä hän yritti tehdä elämässään – olin parempi jo ennen kuin olin 10-vuotias, Culkin sanoi.

Culkin kertoi myös irtaantumisestaan vanhemmistaan kuuluisan oikeusprosessin kautta. Oikeusjutussa taisteltiin muun muassa Culkinin tienaamista rahoista. Vanhemmat menettivät lopulta huoltajuuden.

– Vuoden 1994 ”avioeromme” oli yksi parhaista asioista, joita on koskaan tapahtunut minulle, sillä se sai minut lähtemään pois viihdebisneksestä. Halusin pitää tauon ja lopulta ajattelin: ”Minä olen kypsä tähän, toivottavasti teitte tarpeeksi rahaa, koska sitä ei tule enää minulta”, Culkin sanoi.

Culkinin isä on myöhemmin kommentoinut, ettei pidä Macaulayta enää poikanaan. Culkin asuu tällä hetkellä Pariisissa ja deittailee 29-vuotiasta näyttelijätärtä Brenda Songia.

Lähde: Joe

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut