Machine Gun Kelly päätyi puukottamaan itseään pokatessaan Megan Foxia

No niin! Urosten kukkoilut ja naiset. Verihän siinä usein lentää.

4.12.2021 13:44

Machine Gun Kellyn ja Megan Foxin romanssi on yksi omituisimmista Hollywoodin historiassa. Milloin kaksikko paljastaa kantavansa toistensa verta kaulakoruissa, milloin jotain aivan muuta omituista.

Nyt MGK on kertonut eräästä epäonnisesta illasta, kun hän vielä liehitteli Foxia. Silloin tuli häntäluu kipeäksi ja puukkokin upposi käteen.

MGK hengaili Foxin, Post Malonen ja vastaavien tyyppien kanssa. He pelasivat kalja-pongia, jossa MGK satutti häntäluunsa, mutta se ei todellakaan ollut pahinta mitä sinä iltana tapahtui.

– Voitin sen pingismatsin ja lähdimme kotiin. Travis oli ostanut minulle tämän puukon, johon oli kaiverrettu uusimman levyni nimi. Halusin esittää kovaa jätkää ja tokaisin ”tsekatkaa tämä” ja heitin puukon ilmaan. Se upposi käteeni alas tullessaan. Jep, minulle upposi puukko käteen. Yritin ottaa sen kiinni ilmasta. Katsoin Megania ja heitin hänelle ”katsohan tätä”. Kun Megan lähti luotani seuraavana aamuna, huudahdin, että ”minun pitää saada tikkejä todella nopeasti”, MGK kertoi Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa.

Hurjaa, että MGK oli kestänyt koko yön ilman sairaalassa käyntiä.

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa