Megan Fox esiintyi huhutun uuden miehensä kanssa paljastavissa alusvaatteissa – ilmoitti päivää aiemmin erostaan

Brian Austin Greene kertoi omia näkemyksiään podcastissa.

Megan Fox ehti olla naimisissa Beverly Hills 90210 -tähti Brian Austin Greenin kanssa melkein kymmenen vuotta. Maailmalla alettiin huhuilla parin väleistä, kun Fox kuvattiin viime viikonloppuna autossa räppäri Machine Gun Kellyn kanssa.

Green kertoi muutama päivä sitten julkaisemassaan podcastissa hänen ja Foxin eronneen. Hän kertoi taustoja ja sanoi tunteneensa itsensä etäiseksi Foxista sen jälkeen, kun näyttelijä lähti Midnight in the Switchgrass -elokuvan kuvauksiin. Fox tapasi kuvauksissa Kellyn – oikealta nimeltään Richard Colson Bakerin.

Green paljasti myös Foxin palattuaan kotiin sanoneen, että hän tunsi olonsa paremmaksi ja pitävänsä itsestään enemmän ollessaan poissa kotoa.

Green sanoi niin ikään podcastissaan uskovansa räppärin ja Foxin olevan edelleen vain ystäviä – ja sanoi ettei ero johtunut siitä, että kukaan olisi pettänyt ketään.

– En ole koskaan tavannut häntä, mutta Megan ja minä puhuimme hänestä. He ovat ystäviä. Hänen kertomansa mukaan hän on mukava ja aito tyyppi. Luotan hänen arviointikykyynsä, Green sanoi podcastissa.

Greene sanoi niin ikään, että hän uskoo olevan mahdollista, että hän ja Fox palaavat vielä yhteen. Heillä on ollut useita eroja aiemminkin.

Fox esiintyi nyt paljastavalla musiikkivideolla yhdessä Machine Gun Kellyn kanssa päivä erosta tiedottamisen jälkeen. Parin on huhuiltu deittailevan. Video alla.

YouTube video

Lähde: People

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut