Megan Foxin räppäripoikaystävää syytetään vanhuksen pahoinpitelystä

Nyt ei mennyt ihan nappiin.

Transformers-tähti Megan Foxin poikaystävää Machine Gun Kellyä syytetään pysäköinninvalvojan pahoinpitelystä. John Martin Tilli haastaa MGK:n eli Colson Bakerin pahoinpitelystä oikeuteen. Pysäköinninvalvoja syyttää Bakeria myös vanhuksen pahoinpitelystä, mikä on hieman erikoista, sillä mies on vasta 49-vuotias.

Tillin mukaan Bakerista tuli aggressiivinen sen jälkeen, kun hän oli kysynyt räppäriltä kuvauslupaa. Baker kuvaa Good Mourning With A U -nimistä pilvikomediaa räppäri Mod Sunin kanssa.

Välikohtaus tapahtui Studio Cityn parkkipaikalla 23. elokuuta.

Tillin tehtävänä on avata portti studion työntekijöille. Tilli kertoo, että MGK ja hänen ryhmänsä vaativat miestä siirtämään autonsa, koska he kuvasivat juuri sillä paikalla. Tässä vaiheessa Tilli rupesi kysymään kuvausryhmältä kuvauslupaa. Tillin mukaan heillä ei ollut sellaista, joten hän pyysi räppäriä poistumaan paikalta.

Tämän jälkeen räppärin tunteet kuumenivat ja hän alkoi uhkailemaan Tilliä. Jossain vaiheessa MGK tönäisi miehen kauemmaksi ja kuvausryhmän muut jäsenet tönäisivät hänet takaisin. Lopulta koko porukka huusi hänelle uhkauksia.

Tilli oli oman kertoman mukaan niin kauhuissaan, että olisi voinut itkeä koko päivän.

Lähde: Unilad

Aiheeseen liittyvät jutut